ACCESSORIZE: ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ;

Είμαστε όλοι καλλιτέχνες στον πυρήνα μας, κάνουμε μια τέχνη κάθε μέρα. αποφασίζουμε πώς να δείχνουμε, προσπαθούμε να ταιριάξουμε χρώματα και κομμάτια μαζί. Ενώ όλοι έχουμε διαφορετικό στυλ ντυσίματος, το στυλ μας και τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα μέρη που πηγαίνουμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα κατάστημα αξεσουάρ, συναντάς χιλιάδες είδη κοσμημάτων και μερικές φορές είναι δύσκολο να επιλέξεις ποιο να αγοράσεις. Αξεσουάρ τάσεις είναι μια από τις πρώτες επιλογές που πρέπει να δούμε, αλλά Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να χρειαστείτε έναν οδηγό για να σκεφτείτε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας και να επιλέξετε αξεσουάρ που να ταιριάζουν με τα ρούχα. Αρχικά να σας θυμίσουμε τι μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για γυναικεία αξεσουάρ:

Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια,

Ρολόι,

Βραχιόλια και βραχιόλια,

Κασκόλ,

Στεκα ΜΑΛΛΙΩΝ,

Γυαλιά

Έχει

Αψίδα,

Πόρπη

Ενώ όλα αυτά τα αξεσουάρ έρχονται σε διαφορετικά χρώματα και μοντέλα, μερικές φορές μπορεί να είμαστε ευμετάβλητοι και να προσπαθούμε να ταιριάξουμε τα περισσότερα από αυτά στο ίδιο ντύσιμο ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην φαίνεται πάντα κομψό, και ακόμη χειρότερα, μπορεί να σας κάνει να έχετε μια κουραστική εμφάνιση. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποιο αξεσουάρ να συνδυάσετε με ποιο ντύσιμο και πότε. Σε αυτή την περίπτωση, σας περιμένουν παρακάτω 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

1. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΒΡΑΔΥΝΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ;

Τα νυχτερινά ρούχα σας επιτρέπουν να φωτίσετε τη νύχτα, ανεξάρτητα από το χρώμα. Είτε φοράτε ένα βραδινό ρούχο με μαύρο χρώμα, είτε ένα ανοιχτόχρωμο ρούχο με ζωηρά χρώματα, θα είναι πολύ ωραίο να προσθέσετε λάμψη στη νύχτα με τα αξεσουάρ σας. Ειδικά, αστραφτερά κοσμήματα θα πρέπει να προτιμάται. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μόνο όταν φοράτε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια ταυτόχρονα. Φυσικά, κάποια βραδινά σύνολα θα σου επιτρέψουν να τα φορέσεις όλα σε minimal μεγέθη. Αλλά θα ήταν πιο σοφό να επιλέξετε 2 ή 3 από αυτά τα αστραφτερά κοσμήματα ταυτόχρονα.

  1. Αν έχετε επιλέξει ένα βραδινό φόρεμα με ανοιχτή λαιμόκοψη, μπορείτε να φορέσετε ένα ωραίο μεγάλο κολιέγύρω από το λαιμό σας, βάλτε τα μαλλιά σας ψηλά και φωτίστε το πρόσωπό σας με μικροσκοπικά αστραφτερά σκουλαρίκια.
  2. Βραχιόλια και δαχτυλίδια θα δείχνει πολύ κομψό με βραδινά φορέματα με κοντομάνικα ή αμάνικα. Μπορείτε ακόμη να φορέσετε μερικά δαχτυλίδια με πέτρες και στα δύο χέρια.
  3. Όταν φοράτε ένα μίντι ή μίνι βραδινό φόρεμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα λεπτό ποδήλατο με πέτρες. Αστραγάλιαμην σας έρχεται στο μυαλό τις περισσότερες φορές, ειδικά το χειμώνα. Ωστόσο, είναι μια κομψή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει το νυχτερινό ντύσιμο εσωτερικού χώρου σας να δείχνει κομψό.
  4. Θα ήταν πιο λογικό να προτιμήσετε σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με κλειστά και χειμωνιάτικα βραδινά φορέματα

    . Επειδή το κολιέ και το βραχιόλι που πέφτουν στο ντύσιμο μπορεί να μην φαίνονται πάντα πολύ κομψά, σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα αξεσουάρ με υφή που ταιριάζει με την υφή του ντυσίματος σας και χρώμα πέτρας που ταιριάζει με το χρώμα του ντυσίματος.

2. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ;

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να συνδυάσουμε βραδινά φορέματα με αξεσουάρ, μπορεί ακόμη και να νιώθουμε ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές. Ωστόσο, ο συνδυασμός βραδινών φορεμάτων είναι πιο εύκολος και απολαυστικός κατά κάποιο τρόπο. Καταρχήν κάθε βραδινό φόρεμα έχει μια στάση, πέρα ​​από τα καθημερινά μας ρούχα κυρίαρχο χρώμα και μοντέλο έχουν και τα βραδινά. Αυτό στην πραγματικότητα περιορίζει την επιλογή των αξεσουάρ και αποτρέπει την αναποφασιστικότητα. Το καλόγουστο είναι ότι τα βραδινά φορέματα είναι πολύ κομψά κομμάτια και σπάνια έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε βραδινά φορέματα στη ζωή μας. Συνήθως πρέπει να περιμένουμε να έρθουν ειδικές περιστάσεις. Γι' αυτό μας αρέσει να βλέπουμε βραδινά φορέματα πάνω μας. Πώς πρέπει λοιπόν να συνδυάσουμε τα βραδινά φορέματα με τα κοσμήματα;

  1. Απλά βραδινά φορέματα επιτρέπουν περισσότερα ή περισσότερα φανταχτερά κοσμήματα. Τα υφάσματα για βραδινά φορέματα όπως το ύφασμα diver - ειδικά τα μονόχρωμα υφάσματα - είναι ιδανικά και για τα δύο πολύχρωμα και λαμπερά κοσμήματα. Αυτά τα αξεσουάρ, που γενικά σας προτείνουμε να φοράτε στον χώρο που αφήνει το βραδινό σας φόρεμα στο σώμα σας, θα πρέπει να είναι κομψά και όχι casual.
  2. Αν τα βραδινά φορέματα δεν είναι απλά, μπορείς να διαλέξεις μονόχρωμα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το χρώμα και την υφή του βραδινού σας φορέματος. Όπως πάντα, μπορείτε να επιλέξετε αστραφτερά minimal κοσμήματαεδώ. Θυμηθείτε ότι τα φανταχτερά βραδινά φορέματα πρωταγωνιστούν στην εμφάνισή σας και τα αξεσουάρ θα πρέπει να είναι ελάχιστα.

evening dress_accesories_jewelry

3. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ;

Έχουμε δει πλέον τα έθνικ ρούχα να κυριαρχούνται από έθνικ και μικτά μοτίβα για τέσσερις εποχές. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, επιλέγοντας έθνικ κοσμήματα θα ήταν πολύ σωστή επιλογή. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα κοσμήματα, τα οποία πωλούνται γενικά ως χειροποίητο και διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μερικές φορές σε μοντέλα από πλέγμα, δίχτυ ή πέτρα, σε υφή κατάλληλη για το ντύσιμό σας. 

Μέχρι τώρα είπαμε ότι τα απλά κοσμήματα πρέπει να φορεθούν με ζωηρά outfit, αλλά η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική με τους έθνικ συνδυασμούς. Είστε ελεύθεροι να συνδυάσετε έθνικ ντυσίματα εμπνευσμένα από ινδικά, λατινικά και ινδιάνικα στυλ! 

Είναι στο αίμα του έθνικ στυλ να φοράς κοσμήματα το ένα πάνω στο άλλο αρκεί να μην είναι υπερβολικό. Κασκόλ με σχέδια ή κεφαλόδεσμοι είναι υποψήφιοι για να πρωταγωνιστήσουν σε εθνοτικούς συνδυασμούς. ΕΝΑ κεφαλόδεσμος που μπορείτε να διακοσμήσετε το δικό σας λυτά και ανοιχτά μαλλιά, έθνικ μπλούζα και συνδυασμός σαλβάρι ακούγεται πολύ έθνικ!

4. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ κομψά ρούχα;

Συνήθως φοράμε απλά και κομψά ρούχα σε πιο σοβαρά περιβάλλοντα, όπως στη δουλειά, στο σχολείο ή σε μια συνάντηση. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αντικατοπτρίζουμε το στυλ μας. Οι επιλογές των αξεσουάρ σας θα είναι αρκετές για να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και να κάνουν το ντύσιμό σας να λάμπει.

  1. Μπορείτε να κάνετε αξεσουάρ απλά κομψά ρούχα με ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ και μερικές σειρές από βραχιόλια. Αυτά τα βραχιόλια μπορεί να είναι βραχιόλια από σχοινί ή βραχιόλια από πέτρα.
  2. Διακοσμήστε το δικό σας κοστούμια με κομψή ζώνη που θα φορέσετε στο μακρύ και φαρδύ παντελόνι σας. Επιπλέον, η επιλογή των φουρκέτες σας είναι επίσης σημαντική σε τέτοιες φούστες ή παντελόνια. Με μια υπερβολική και λαμπερή φουρκέτα με δόντια, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας τακτοποιημένα. Αυτό το αξεσουάρ, που είναι ήδη αόρατο από την άλλη πλευρά, είναι ένα κόσμημα που θα αντικατοπτρίζει το στυλ σας από πίσω όταν βγείτε από την αίθουσα συσκέψεων.
  3. Για casual και chic ντυσίματα, δέσιμο ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό ή τον καρπό σας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε «casual» και chic. Το κασκόλ, που είναι και σύμβολο διανοητισμού, θα σας αλλάξει αμέσως τη διάθεση!simple and elegant_to accesorize

5. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ CASUAL ΚΑΙ ΣΠΟΡΤ ΕΝΤΟΛΕΣ;

Ας μιλήσουμε για τα καθημερινά outfits: όταν συναντάς τους φίλους σου, πηγαίνεις στο μπακάλικο, κάνεις μια βόλτα στη φύση κ.λπ. Τα casual outfits είναι αυτά που μπορείς να αντικατοπτρίζεις περισσότερο το στυλ σου. Γιατί είναι στο χέρι σου να προσαρμόσεις αυτά τα ρούχα, που μοιάζουν σχεδόν με όλα, και να τους δώσεις ταυτότητα με τα αξεσουάρ σου. Έχετε περισσότερη ελευθερία από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε όταν συνδυάζετε τα καθημερινά σας outfit. Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις κοσμήματα που να ταιριάζουν με τον τύπο υφάσματος των ρούχων σου και να προσέξεις απλά και με σχέδια κοσμήματα.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας συνδυάζοντας τα καθημερινά σας outfit! Επιλέξτε τα κατάλληλα κοσμήματα, βάλτε τα γυαλιά ηλίου σας. Ακόμα και να υπερβείτε και να χρησιμοποιήσετε ένα λουράκι γυαλιών. Αν έχει ήλιο, φορέστε το έχει και εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που φέρνει το καλοκαίρι.

casual and sporty accesories

BONUS: ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!

Τώρα ας μιλήσουμε για τα συνηθισμένα αξεσουάρ: Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου! Τα μαλλιά του καθενός είναι μοναδικά. Αυτό το τέλειο αξεσουάρ που μπορείς να δώσεις το χρώμα και το σχήμα που θέλεις είναι στην πραγματικότητα το αστέρι σε κάθε ντύσιμο. Εξάλλου, όταν επικοινωνούμε με τους ανθρώπους, κοιτάμε κυρίως το πρόσωπο και τα μαλλιά τους. Έτσι, η φροντίδα των μαλλιών σας ανά πάσα στιγμή θα αποκαλύψει τη στάση σας και θα προσθέσει κομψότητα στην κομψότητά σας. Αντίστοιχα, το στυλ του μακιγιάζ σου, το χρώμα του eyeliner σου και ο τρόπος που το απλώνεις είναι σημαντικές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν μοναδική και θα αποκαλύψουν το καλλιτεχνικό σου πνεύμα.

Αποκαλύψτε την καλλιτεχνική σας ταυτότητα και επωφεληθείτε από τη δύναμη των αξεσουάρ!

Ψώνισε τώρα